vilket skämt

Jag missade ju Robinson igår och i och med Rix Fm Festivalen men kollade på reprisen precis och jag är så arg...
HUR KAN ELLENOR VINNA ?? Okey sure hon va bäst när det gällde men Jarmo är ju sån mega survivor! Han skulle ju lätt kunnat stanna på den där ön i 38 dagar till.
Och jag tycker inte heller att en balanstävling ska vara det som avgör om man kommer till finalen eller inte. Om Ellenor hade varit med i den sista tävlingen hade hon ju inte varit i mål än. Dessutom va ju omröstningen ett skämt, ingen av de röstade ju på den värdigaste vinnaren. Bl. a ogilade ju "Killpakten" Jarmo och röstade därför på Ellinor för att inte han skulle vinna. Som Nina sa de röstar inte på den som ska vinna. De tänker bara på vem som inte får vinna.
Nästa år när jag är med tycker jag att svenska folket ska få rösta!

En liten kul grej. I aftonbladet läste jag att Ellenor dumpade sin pojkvän för Ranjit men det höll bara ett par månader och sen återvände hon tillbaka till sin före detta pojkvän.

Näpp nu ska jag nog plugga lite Natur, har prov i det på onsdag och det blir det sista provet i hela tvåan, jihhaaa !
Sen halv 4 blir det jobb på Brunstorp åhh räkmäckor :)

Tjingeling!

fettbra lördag !

Mitt jobb som speaker får fyra av fem toast (Y) Sture sa att jag hade fått jobb dirr på radion om de hade vart där o lyssnat, Johan sa att det va grymt bra för att vara första gången men Pankalla o Tommy tyckte att jag sög och pratade lamt haha
Jag tänkte att det inte skulle vara så himla svårt, jag pratar ju liksom hela tiden :D Men det var väldigt nervöst, mitt första uppdrag var att kalla till lagledarmöte och jag hade sån kramp i magen, helt galet. Framåt eftermiddagen släppte det lite i alla fall men då började jag säga massa fel istället värsta var när jag sa nu är det jämt om tredje platserna som om det finns flera stycken och sen skulle jag säga killarnas resultat i kulan men sa att det var resultat i spjut. Han som vann spjutet kastade 12.34 m och det är ett väldigt bra resultat i kula men inte i spjut hehe
Aja men jag skulle tänka mig att kunna göra om det men får öva in lite fler roliga repliker så det blir lite mer action i det hela!

Me as Speaker und Olisch as funkis


Bara för att jag och Jempa matchade så bra med glasögon och shorts !

Eftersom Nyllet och Danne planerat tiddsschemat så oerhört bra (NAAAAAAT :P) så blev det försenat med nästan en timma, så det var panik hem o äta och byta om och dra till Bea, Sandra och Jossan - ekhagsgänget ;).



Jossan o jag taggade sönder för att komma längst fram i folkmassan medan Bea och Sandra tyckte att man såg jättebra 270m från scenen... Rätt som det va försvann Jossan in i folkmassan och jag fick stå kvar med positiva Bea och Sandra :D haha Men vi hade ju lätt kul, speciellt när det vid tre olika tillfällen kom random people o kasta sig på Sandra och krama henne!


Alcazar !

Arash!

Därefter var det ju fetaste dansgolvet framör scenen, och där fann jag Bella och vi dansa sönder med hennes två killkompisar ifrån Hjo. Jag visade dem IKHP-movesen och de tyckte att det va fascinerande och de lärde mig sina Hjo moves.






O just det Nyllet hoppade bungyjump för andra gången i sitt liv, 65m dirr, vilken man :D


DET VAR EN FETTBRA LÖRDAG! PUSS


tagglish på allt

Igårkväll när skivan va klar gick jag för att borsta tänderna o ta bort sminket och såg framemot att lägga mig i min sköna säng, då jag såg att det inte fanns nått lakan i sängen. Pappa har tydligen tvättat det och inte lagt i nått nytt :@ palla att jag ska bädda sängen kl 2 på natten så jag sov i soffan inatt. Rätt skön faktiskt ska nog sova där fler gånger :)

Om 20 min kommer min skjuss till Råslätt och jag har övat på olika speakrepliker hela morgonen här nu :D
Efter tävlingen blir det hem o äta snabbt och sen hem till bea och förfesta tillsammans med sandra (som är direkt kommen från turkiet) och sen är det ju RIX FM FESTIVAL som jag inte hoppas nån har missat!
Alcazar kommer, jag röstade 2 gånger på dom i Melodifestivalsfinalen, typ deras största fan :D haha

Ha en najs dag och idag är det varmt som schön, heeeej pollenallergi !

grillkväll :D

Precis hemkommen från en springrunda ute i mörkret från busshållplatsen i mjölkafållan hem till mig. Inte läge o gå när man är helt själv och det är kolmörkt, då är det bättre att rusa hem som sjutton :D
Kvällen hos Filip med trevligt (nytt) folk var redigt najs. Först serverades väldigt god mat, därefter sjöng vi singstar. Mitt lag är jag mycket stolt över eftersom vi spöade skiten ur det andra laget flera gånger som hade både frida och david i laget som är artister typ :D Efteråt kände vi att vi suttit för mycket och hade lite för mycket energi så vi drog en spontanare - fotboll. Man såg typ inget, fick gissa sig fram på planen men sjukt kul!

Aa nu ska jag göra en taggskiva till imon för vi IKHP ska ansvara för en tävling imon och vara funktionärer där. Och då ska jag vara speaker och sköta musiken. Det kan bli redigt skoj men lite jobbigt om det kommer ett namn som man verkligen inte kan uttala.. Aja shit the same :D


Filip, mästerkocken, va ansvarig för grillen och skötte detta hmm inte så bra.



Sov så gott folket!


jaarrrrååååååååå!

ÄNTLIGEN  har jag gjort det där himla samhällsprovet, åhh va skönt att det är över!
Nu ska jag bara tattalulla hela dagen, inte göra nån nytta :D ! O ikväll blir det grill hos Filip, kan bli succé!


Yatzy på mattelektionen med Pawo o Tilda, chill :D

See yaaa


men hälsa dååååeeee

Vänners kompisar eller folk man träffat nån gång, alltså sånna som man vet om men inte känner så väl hur ska man hantera dessa när man möter dem i korridoren i skolan :P ?
Räcker det att säga ett "hej" eller ska man stanna och samtala? Om man då hälsar på personen första gången ska man då hälsa en gång till om man ser personen en gång till under dagen i skolan eller räcker ett leende då?
Det värsta är ändå när man träffat folk på fester och snacket en del och sen när man ses i det "verkliga" livet dissar man varandra helt. Och så är man påväg och hälsa medan den andra vänder bort huvudet mot väggen eller låsas pilla med mobilen :D lite små töntigt.

Assa ja vet inte riktigt vad jag ska göra men jag ska fortsätta hälsa på alla korridoren och ibland får ett leende räcka, så får det bli! I-landsproblem så in i (Y)

säg hej inte tjena,
säg hej när du går förbi mig,
säg hej inte tjena,
säg hej när du går förbi mig
heeeeeeeej
En sång jag, Bann o Suela skrev till vår rektor på Ekhagen efter han gett oss en utskällning i att vi inte hälsa varje gång vi såg honom hahah härliga minnen från den tiden!

en dag kvar till helgen!

Halv 12 igår blev jag klar med boken och jag va så trött så jag glömde ställa klocka vilket ledde till att jag försov mig idag..
Jag missade morgonträningen men gick ut o sprang lite själv innan jag cykla till skolan, så de kvitta typ :P
Idag har det varit samhällssnack hela dagen, förlåt kära vänner som har fått stå ut med det :D Men på vårt första arbete vi gjorde i samhällen fick vi G för vi gjorde helt fel och på det arbete vi gjort nu fick vi MVG så Palle är lite förvirrad så om jag gör bra ifrån mig på provet imon kanske jag kan få ett MVG, vem vet, värt ett försök i alla fall.
Måste ha så bra betyg som möjligt inför polishögskolan sen!
O just det, jag vann 650 kr på oddset, det va schön ingen på idrotten.. Men Coop-testen gick för min del kanoners, skönt att få springa på lite.

Nu är det Top Model som gäller på trean, och jag kollar på det främst bara för att jag diggar den mörka gaykillen i juryn så sjukt hårt, gaah glömt hans namn nu men han är i alla fall underbar!

Sen blir det biff på KFUM, jihaaa

Palla vara en Palle

Usch va trött jag är på samhällen i skolan nu. Visst det är ett väldigt intressant ämne men när man har Palle i det blir det bara jobbigt. Han kritiserar allt man gör och ingen källa är bra nog för honom. Nu har han gett oss en bok vi ska läsa ut till på fredag och ha prov på och jag är inte ens klar med den.. Så ska ägna natten nu åt att läsa ut den.

Idag var det väl en ganska normal dag i skolan hände inget märkvärdigt och jag fattar fortfarande ingenting av aturen. Det hon säger går inte in i min hjärna. Känns jättebra med naturprov på tisdag nästa vecka..

Imon är det Coop-test på idrotten som gäller, har tippat på oddset att 76 % av eleverna komma att skolka och utav dem kommer 43% skolka nästa idrottlektion också. Men jag tycker faktiskt inte att det är så himla farligt, ok man blir grymt trött men beep-testen är mycket värre!

Jahopp, jag ska väl återgå till mitt pluggande, usch jag hatar när skolan tar över mitt liv.. Till helgen kommer jag bli på bättre humör igen och ha roligare inlägg, promise!



Btw, vädret på träningen va great (Y)


steeekdag

Dagen blev förståss inte som jag planerat, det blir den aldrig :D
Men boken ljudet av ditt hjärta blev utläst och jag är så himla trött på Bella. Kan hon inte bara fatta att det är Jakob hon vill ha och han har dessutom en SÅ mycket goare personlighet än tråkiga Edward!
SIC-mötet tillsammans med Christoffer gick kanoners, tack för hjälpen! O på mötet kom jag på vad jag ska ha för projektarbete, tack vare baskettränaren, YES! Det kommer bli svårt men sjukt kul!
Sen drog jag hem till Tilda för att hämta Jempa för shopping :P O jag hittade allt som jag sökte; en t-shirt, "fest" linne och ett par beige chinos och allt blev totalt 349 kr, prima!
Sen bar det av till träningen men eftersom min fot är lite miffad efter helgen fick jag lov av Johan att avstå från träningen. O Olivia och Ellen orkade inte träna så vi drog till Willys på Råslätt och hitta världens fetaste snacksaffär och shoppade sönder. Mmmm va gott!

Usch vilket tråkigt inlägg det blev kände jag men man kan inte vara på topp jämt i bloggvälden!
Slänger med en dagens outfit bara för det :D





Nu är det Mommas Boys som gäller, stört program. O rabarberpaj o vaniljsås till det, kan ju inte bli bättre :D 

studiedag !

Vaknade av Jempas sms där det stod om jag sätt artikeln i JP. Jag rusa upp och tidningen ligger uppslagen på köksbordet med festaste färgbilden på stafetlaget, redigt najs. Jag ser dock lite hängig ut men det är inte så lätt att se fräsch ut efter ett 400m lopp haha
Jahopp, va ha hänt och va kommer hända idag för Rebecca kanske folket undrar och då kan jag meddela att jag spenderade frukosten  med att kolla på I am legend med Will Smith. Assa jag är så kär i den killen så jag kan knappt kolla på honom, han är så himla bra skådis och göllig så det finns inte!
Nu ska jag nog packa upp min väska från helgen och sedan gå ut o steka i solen o läsa. Sen framåt eftermiddagen ska jag på SIC-möte med skolan och presentera Skol IF. Jag har tvingat med Christoffer Persson för jag tänker inte stå där själv och prata! Men det kommer säkert gå prima.
Efter det blir det nog shopping, jag behöver kläder för jag lånar bara av alla andra :P Och sen om det blir som planerat ska jag och Jempa dra ett varv runt Munksjön.
Fin dag att se framemot tycker ja (Y)

Hare gott folket !


silver silver :D

(Lite fakta för er som inte har så stor koll på friidrott ;)
I stafett 1000 meter, eller svensk stafett som det även kallas, springer man fyra olika långa sträckor. 100m, 200m, 300m och slutligen 400m som tillsammans blir 1000m, smart va. Varje lag har då en löpare till varje sträcka.
I finalen kan man sedan byta ut två stycken löpare, dvs 50% av laget för att "toppa" laget inför finalen. Vilket jag tycker är väldigt dåligt eftersom det bara gynnar storklubarna, lite fuskigt.
O 4*100m hoppas jag ni vet hur det går till annars är det ju ledsamt... )

I försöken sprang Ellen sprang 100 m, Olivia 200 m, Jag 300 m och Frida 400m.
Till finalen ändrade vi laget så att Ellen sprang 100 m, Olivia 200 m, Emma 300 m och Jag 400m.

Olivia o Ellen har typ knappt lärt sig att gå, o är så små att de egentligen tävlar i F17 men fegar inte för att joina F19. Vilket gjorde att vi va yngsta laget som var anmälda typ men vi är så sjukt grymma och sprang till oss ett SM-Silver :D

Övernattingen spenderades på en härlig camping bredvid nån sjö där vi passade på och bada. På natten sen kunde verken jag, Olivia, Ellen eller Tommy sova så vi sprang runt i stugan o busa med alla fram till kl. 03.00. Bl. a målade vi lite på Ellens och Fridas kropp och tog lite fina bilder på folket :D

Efter några få timmars sömn var det dags att gå upp och tagga nästa stafett 4*100m och vi körde då på laguppställningen Olivia, Jag, Emma och Ellen. Vi hoppades på en finalplats men köttade istället till oss ytterliggare än silver medalj.
Det finns inte ord för hur stolta jag är över mina flickor, ni är så sjukt bra så det finns inte !
AWESOME !!!!



Happy days!

bye bye

WOHO, nu drar några utav oss från IKHP till Karlstad för att springa stafetter hela helgen !
Som ni förstår så jag kan tyvärr inte blogga då men lovar att uppdatera direkt när jag kommer hem.

Ha en bra helg nu alla fans :D

musica

Jag ångrar att jag la av med musiken.. Jag har nu istället för att göra det jag tänkt mig suttit och försökt komma ihåg alla ackord på pianot och gitarren. Några finns kvar i minnet men de där svåra ackorden känns omöjliga att få till nu, fingrarna lyder mig inte.
Fattar ni hur sjukt grym jag hade vart på piano och gitarr nu om jag hade fortsatt, typ kvinnliga robert wells dirr.
Jag slutade eftersom det var så himla tråkigt, fick bara spela massa tråkigt Mozart typ, jag ville ju spela radiohits haha
Aja det finns ju typ massa "lär dig spela gitarr/piano" på youtube, får väl sysselsätta mig med det i sommar. Jag ska ju liksom ha musik i trean gör ju inget om man kan nått då ;)

sweet evening

Redigt mysig afton med girlsen igår med undantag av när vi kollade på en himla dokumentär om "flickan utan ansikte". Rätt vidrigt men så himla synd om henne, det är sånt som får en att aldrig mer klaga över en finne. Sen kollade vi på Number 23 och jag och Frida kom fram till att den inte är så himla bra ändå. Det är lix "vi är 3 stycken i familjen och tar man det plus 20, så blir det 23 :S scarry" Ok, så dålig är den inte men man kan liksom ta vilket nummer som helst o hitta massa skit om ett men filmen är annars bra i säg.

Well, nu är jag hemma och ska antingen kolla på yes man eller läsa klart ljudet av ditt hjärta och sen i eftermiddag blir det att hjälpa till o fixa några tjejer i klassen till fest. Jag kan tyvärr inte hänga med på festen eftersom jag ska tävla imon igen, Stafett SM i Karlstad!
Just det måste fixa matsäck, urk..
Btw, hoppas ni inte missat VRÅLskriket i Jp idag på stafettlaget, love it :D

Have a beautiful day !

IKHP<3

Men jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa va bra vi är !!!!
Näst högsta ligan med riktigt bra lag o vi kommer på en andraplats och vi hade typ yngsta laget :D helt sickt!
Alla gjorde så galet bra ifrån sig och visade att formen va på god väg och det kommer blir redigt najsiga tider av IKHP-folket längre fram i sommar, det kan jag lova!
Och vi hejjade och stöttade varandra hela tiin precis som det ska va och krigade för varje poäng!
Men det bästa av allt va när vi körde stafetten. I vårt lag hade vi en bakfull från balen igår, jag hade precis sprungit 400m och Ellen hade sprunigt 400mH tidigare på dagen och vi hann inte öva in några växlingar och trots allt detta lyckas vi vinna stafetten ändå :D Assa vi är så galet BÄST i stafett så det finns inte, ingen tar oss! 

Tack laget för en mega bra dag och för att ni är bäst, jag är sjukt stolt över er alla !
Och här kommer förståss lite goa bilder från dagen :)


En del av laget, sjukt fint sminkade!


O va vi älskar våran Tommy


Stafett laget, awesome va bra !


O hela IKHP-gänget, inte mycket som slår det !



Nu är det chill med Jempa, Stina, Frida, Nicolina och Olivia :D Hej Taccos!


TAAAAGGAAAA

Kom precis upp ur sängen o ska äta lite frukost och sen göra mig redo för dagens tävling. Det är Svenska cupen idag på Råslätt som är en lag-match. Man är ett lag (jag är ju med i IKHP) och tävlar individuellt i olika grenar och beroende på vilken placering man kommer så får man ett visst antal poäng till klubben. Och sen avslutas tävlingen med 4*100m stafett. Askul men as nervöst!!
Jag själv ska dubblera i 200 och 400m och samt vara med i staffetten. Det blir typ första tävlingen för mig och det kan lika väl gå åt skogen som det kan gå bra.
Jag tycker att det är lite konsigt att man lägger Svenska cupen och Stafett SM (som är i helgen) i början av säsongen. Det är stora och viktiga tävlingar och det är sällan man är i toppform i början av säsongen.
Aja men vi ska kämpa på så gott det går och kriga för varje poäng, kom gärna o hejja på !! :D

Hej tagglisch!

balen :)

Halleluja för att solen tittade fram i nån timma då Sanda hade sin bal! Åhh gud va söta alla va och jag är dundertaggad för balen nästan år, har tänkt mig att göra en sån skräll...Eftersom jag ogillar att se ut som alla andra tänker jag därför ha en orange joggingdress. Det blir jag nog banne mig ensam om att ha :D
Ska bara hitta en baldejt som är villig att ha en matchande grön dress till. 

Som jag lovade innan tog jag, mästerfotografen lite bilder till mina läsare. Kan inte lägga upp alla bilder för tog så sjukt många men ta en titt på dessa små söta par :D
(Hoppas det är ok för paren att de visas upp här annars får ni hojta till)


Usa o hans baldejt


Linda och Axel


Micke o hans baldejt samt Emma och Jesper


Fredrika och Mattias (kungen)


Rebecca med sin baldejt


Annie o Hällsten


Christoffer (Cp) med sin baldejt


Hanna och Pontus

 
Sjukt snygga Emma med sin baldejt


Pawo, Joniz, Jojje och David


Efter balen blev det lite fika på Claras med Zzandra o Bia, lika kul som vanligt :D O Zzandra fortsätter att dra sina härliga kommentarer "jag ska i alla fall gå i början av slutet på min bal" haha what !


Haave a najs evening people !







tjenisen

Wowowowowow vilket väder, dunder så in i o blixt på de o ösregn, kul väder för de som har balen nu om nån timma :D
Tänk på tjejerna som fixat håret och sminket hela dagen o lagt ner mängder med pengar på det, jag lider lite med dom..
Jag ska i alla fall iväg nu på Sandas bal o kolla , får ta me mitt fetaste paraply ! O ni som av någon anledning inte ska åka dit kan ju kolla in på min blogg lite senare idag, för ojj va ja ska fooootaaaaa :D

See yaa

paus från pluggandet..

I helgen snackde jag och Sandra om va som hände med alla TV-programen som fanns förr?
Va hände egentligen med Fångarna på fortet, Gladiatorerna, Peking Express m.m. Jag glömmer t ex aldrig när Kannan slutade sändas. Ni vet det programmet där femteklassare kämpade i olika grenar som tex längdhopp och att kasta ringar på en påle o allt vare va :P Jag va as taggad för att vara med och ville träna längdhopp varje friidrottspass och under hela den sommaren övade jag på massa andra bra saker som skulle göra mig väl förbered inför uttagningen till Kannan. Första dagen i skolan frågar jag min lärare när uttagningarna va och han säger:
- De har lagt ner det.
Assa fattar ni hur jag mådde, så som jag hade kämpat, jag var schön nära på att bryta ihop.
Nu har jag kommit över det men jag saknar programmen som var underhållningen förr på fredagar, give me baaaack !

ballar av stål

Kan vara det bästa som hänt Svensk TV, helt sjukt underbart BRA ! De är svårt att peka ut vem som är bäst men Bitterfittan o Soneby är ju något bättre än de andra, speciellt när det går så långt så att polisen får kopplas in :D love it! Lite synd att säsongen är slut, jag hoppas att det blir en till!

Well, annars är jag precis hemkommen från skolan och ett biffpass med Jempa som gick kanoners, ska mäta armarna sen B-)
Nu ska det pluggas Natur (som jag inte fattar nånting av), engelska och tyska läxa samt finslipa lite mer på min Robinsonansökan. Ska lägga till att jag är as irriterande, PMS-barn och ständigt pessimistisk så får jag nog det ännu lättare att komma med ;)
Sen måste jag även komma på va jag ska ha för projektarbete .. Pawo och jag funderar starkt på att dra till Sydafrika och jobba på barnhem eller ställa oss på Esplanaden med 500 kr var och försöka komma så långt som möjligt i världen genom att lifta och övernatta hos folk, as kuul ju ! Men ja vene om mamma skulle uppskatta det så mycket att ja åker med främmande folk hit och dit hehe.. Aja får se vad det blir!

Nej men hejsvejs och som jag så många ggr har sagt, missa inte LOST ikväll 22.40 på fyran , jiha ! 


 

barnvakt

Sanna har kommit till Familjen Moyo o ska stanna här till ikväll :D O va vi ska leka med denna goa stumpan!
Vi gjorde precis lite tyskaläxor men sen orka vi inte mer så nu myser vi här i soffan till playhouse disney istället. I reklamen innan böt jag kanal till Top Model o då ville Sanna oxå ta modelbilder så jag bjuder på några här :D
Titta och NJUT! 







 

livskunskap

Fick ta lite mer ansvar igår på jobbet och stå själv i kassa.. O det gick bra fram till en buss anländer med bara massa ryssar som inte kunde nån engelska alls, lite svettigt men nina hjälpte mig så vi redde ut det :D
Annars känns det riktigt bra med jobbet och det bästa av allt är att jag får äta hur många räkmackor jag bara vill YES!

Idag var det lite småkul på livskunskapen i skolan. Frågan va: hur ska en flickvän/pojkvän vara?
Man fick skriva på lappar och lämna in till läraren och på en lapp som jag misstänker att Linus skrev står det följande:
*Smal
*Fylliga bröst
*Blond
*Gilla att städa och laga mat
*Ha svårt för att säga nej
*Inte ha någon blogg
*Vara rolig
Några tjejer i klassen lackar till och frågar Linus om stora bröst är viktigare än att tjejen är trogen och han svarar:
Ja! Jag ska ju ha henne ett par år.

Assa va i självaste schön finns det för människor på denna jord :D ????

deeeep

Att läsa böcker = sömnpiller
Jag somnar alltid när jag läser även om det är skitspännande. Så jag får sitta och nypa mig själv för att inte somna, lite små jobbigt men men.
När jag satt där ute och läste va det inte ett moln på himlen sen läste jag ett kapitel och kollade upp mot himlen igen och ser moln överallt, va schöön då. Så det var bara att förflytta sig till gillestugan o mysa i soffan istället.

Men varför jag skriver nu igen va för att jag tänkte på en sak när jag var ute och sprang imorse som jag glömde att skriva om innan, en djuuuup grej.
Jag tänkte på mina vänner. Jag känner folk från skolan, friidrotten, kyrkan, fester, kompisars kompisar osv. Alltså man känner ju sjukt mycket folk, andra mer och andra mindre och man umgås mer med vissa än med andra. Vissa umgicks man med 24/7 för några år sedan som man knappt pratar med nu. Vissa trodde man aldrig att man skulle kunna komma bra överrens med men ojj så fel man hade.
Som tur är träffar man ju sina vänner rätt ofta som i skolan och på träningar m.m och jag måste ju säga att jag har världens goaste vänskapskrets! 
Men sen börjar man bli sådär nojjig och tänka, va händer när det inte finns någon mer tid. Hur kommer man klara av när någon i ens närhet dör. Tänk på alla äldre människor som har vänner som dör en efter en, det kan ju inte finnas något värre.

Statstiknissar räknar ju ut att varje dag dör så och så många i trafikolyckor o så och så många får allergisk chock av getingsstick och dör osv. Och när man tänker efter är chansen rätt stor att någon man känner kommer att råka illa ut än att ingen gör det och då får man en sån där jobbig klump i bröstet. 
Jag är så tacksam för att jag aldrig har behövt uppleva något så hemskt som att förlora en vän och jag hoppas att det tar lång tid innan det händer. 

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska knyta ihop säcken. Men att man ska ta vara på tiden man har med sina vänner :)

Nu blev det lite nedstämt kände jag, det var inte meningen men djupa grejer ska väl få en att fundera och tänka till lite. 
Aja nu ska jag iväg och jobba och tjäna pengar på brunstorp :D

Take care ! 


helluu

Kvällen igår med Zzzandra och Bea va ju som alltid väldigt roligt. Trots att det alltid är jag som blir mobbad i detta sällskap så hade jag svinkul, tack tjejer!!

Jag blev väldigt upprörd igår när Lukas fick åka.. Den där Elenor är fortfarande kvar i tävlingen och gör ingenting, hon bara glider igenom tävlingen. Det är det som är lite surt med Robinson att de som verkligen är värdiga vinnare röstas ut först eftersom de ses som ett hot och då blir det de svaga som vinner. Men när jag kommer till nästa säsong blir det andra bullar, ska ska spela svag så in i och sen pang :D
Dessutom var det sista gången jag såg på Melodifestivalen. Sverige har försökt med allt, Hero var en riktig slager men det gick skit ändå. Vi testade med Malena som va annorlunda men det sket sig det med. Vi måste konstatera att vi kommer bara bra till när vi har med Carola..
Istället vinner en hobliknande figur hämtad direkt ur sagan om ringen filmerna spelandes på en fiol, det är ju sorgligt!

Well, imorse var jag ute och sprang lite innan frukosten. Det är något ni måste testa det är så himla gött! Man behöver inte springa som en Kenyan utan bara latja runt lite och äta engod macka efteråt, mummah !

Eftersom vädret är så fint täntke jag gå ut och steka lite. Ska försöka hinna läsa klart "Ljudet av ditt hjärta" kom på att den ska lämnas in till bibblan imon och jag har mer än halva boken kvar hehe..

Ciao och steeeeeeek pååååå

hallooooojj

Det finns inget jobbigare än att kämpa sig ur sängen på lördagsmorgonen till träningen.. Så galet segt, speciellt när kvällen innan har blivit sen! Aja idag på träningen kom Johan på en ny träningsmetod ;) Springa med en häckvagn framför sig för att man ska kämpa med varje löpsteg typ.. Mycket fyndigt!





Ikväll är det ju modellvisningen på munksjöbron, kan nog bli redigt najs men det är inte värt 150kr så jag skiter i ett. Det kommer bli mycket trevligare,roligare och billigare att umgås med Zzzandra och mysa med grillen istället <3 

Sen måste jag påminna folket att det är Robinson ikväll, missa inte! Jag hoppas att Ellinor eller va mesen heter åker ut ikväll för hon är verkligen inte värd att vara där, sån otrolig klenis! Jag vet inte riktigt än vem jag vill ska vinna, finns några stycken värdiga vinnare får tänka lite mer på det. Jag har i alla fall snart skrivit klart min ansökan till nästa år, det skulle vara så himla kuuuul att få vara med. Alltid velat vara med sen jag såg det första gången, tänk vilken utmaning, mm love it!
Sen får man väl kolla en liten snutt på Melodifestivalen med, i alla fall omröstningen. Eller jag får väl överlägga lite med Zzzandra först och fråga va hon vill se :P haha

Men hare gott folk och njut av dagen!!
 

men fredag är ändå den dagen som känns bäst lalala

JAAAAAAAA alla Nationella Proven är äntligen över, fy SCHHÖÖÖÖÖÖÖN va gott! Det enda som gick bra var matten men skit samma, få hoppas att jag inte sänks i tyska och engelska.
Idag vart det shopping på stan som gällde eller shopping o shopping hitta bara ett par illröda coola shorts eller hitta och hitta, jag hittade massa men det känns inte så kul att köpa nått som man vet att halva skolan kommer ha på sig på måndag sen. Jag vill inte se ut som alla andra, jag vill vara egen! Därför ogillar jag att shoppa i Jönköping och ska därför åka till gbg enbart för att shoppa nångång. Gör det när lönen kommer sen :D
Tack för shoppingdagen Jempa o hare najs folket så hörs vi ju!! PÖÖSSS

Btw, folk har frågat mig när jag ska börja skriva lite mer djupa grejer, i och för sig så skrev jag om mobbning igår (haha) men det kommer, jag lovar ;)

mobboffer..

allting började med att jag la min mobiltelefon i Martins väska för att jag inte hade nånstans att lägga den. Självklart "glömmer" Martin detta och går efter idrottslektionen in i omklädningsrummet. O jag tilsammans med Josse cyklar in för att hämta den, tyvärr stötte jag på lite problem. Martin lägger väskan med min mobil i duschen där William står och duschar, men jag skiter i vilket och går in ändå. Då känner jag nån som greppar tag i mig och sen en till och för mig till duschen. Jag som är så stark lyckas slingra mig ur men de gav inte upp utan tar tag igen. Och dränker mig totalt i duschen och lämnar mig liggandes kvar i en mega vattenpölen, helt genomblöt. Men ni anar inte vad som väntar er Andreas och Robert !!
Josse hjälper såklart inte till utan står och filmar medan de övriga killarna hejjar på, varför äre alltid jag som är mobboffret. Jag sa ett klart NEJ men ändå äre ingen som lyssnar.. 

Ta er :D    

Annars var väl idrottslektionen helt ok, Emma är ju klart dagens underbaring, så störtsköna kommentarer hela tiiiin :D gott! Sen tyckte jag även om Fridas nyheter happie days yaa o hon sjunger ikväll på ljunedal 18.30 missa ej talangen !

Ciao ciao

träningsdagen

Här sitter jag med Beyonce på hösta volym och sjunger med allt jag bara kan, tom i dom höga tonerna. Tur att inte övriga familjen är hemma..
Efter träningen imorse hade vi visst inställd lektion i historia och sen ingen engelska i eftermiddag heller, så då passa jag på att gå hem och behöver inte gå tillbaka till skolan förrens vid halv 3, då det är idrott, lycka!
"Öhh varför skolkar hon inte sista lektion för" kanske vissa undrar nu då men idrotten är schön den roligaste lektionen på hela veckan och den vill man inte missa, sportfåne jag vet :D ! 

Well, jag va ute och sprang lite efter träningen i morse kände att springa över några häckar inte gav så mycket och JA jag har duschat och tom hunnit slänga i mig lite mat. Tänkte nu kolla på changeling, ryktas om att det är en lipfilm och därför vill jag kolla på den själv för jag hatar att lipa när jag har folk omkring mig. Låter kanske lite knasigt men det är för att jag inte vill visa mig svag inför andra. Jag är ju trots allt coola mojjo :) 

Ha en najs dag :*


orka blöta ner sig..

haaalooooj :D
Här ligger jag i sängen, ny duschad och fräsch, mm va gott det luktar! Men problemet med mig är att jag tycker det är så jobbigt att duscha och nej det är inte för att jag måste platta håret efter :P utan för att det är så sjukt tråkigt. Innan hade vi en duschradio då var det lite roligare men nu är det ju dött därinne. Och sen efter duschandet måste man torka sig och ta lotion så man inte ser ut som ett rusin, uhh va jobbigt.. Duscha är överskattat, räcker att ta lite parfym :D
Nää men nu tror alla att jag aldrig duschar, men det gör jag bara att det suger, dock är bada galet roligt, o nu menar jag inte i badkaret utan ute i det fria ;)

Well, träningen flöt väl på ganska bra idag, blev en 400 på slutet och jag öppnar i vanlig ordning för sakta de första 200m även att det känns som att jag springer som ett litet as säger ändå johan min tränare "du måste trycka på mer i början, du orkar, jag lovar" 
Aja, lär ju bli 400m på lagmatchen nästa helg, får se vad det blir för tid då och hur formen känns, gaah nervöst :S 

Nää men man kanske ska lägga datan vid sidan nu och somna in, det är ju trots allt träning imorgobitti igen. Ser framemot idrotten sen med AbbeAlbino o Martin Basketfjant på eftermiddagen, hoppas den blir skojsig !

Sov så gott mina fans :*

hur kan man glömma bra grejer?

Igårkväll kom jag på att jag hade utvecklingssamtal idag kl. halv 9 och där rök min välbehövliga sovmorgon.. När utvecklingssamtalet va slut (mvg++ i allt typ) va det 45 minuter kvar till min första lektion så jag kände att jag likaväl kunde stanna kvar i skolan och hänga lite i medddan istället för att åka hem. Aa sen då gick jag då till tyskan och ingen var där, efter 5 min ringer jag Malin och frågar va alla är och hon säger att lektionen är inställd eftersom läraren är på begravning. Men va SCHÖÖÖN då, så då gick jag till meddan igen och skrev klart min engelskaläxa. Men palla att jag har glömt bort det och att jag kunde åkt hem dirr efter utvecklingsamtalet och somnat om igen och gått  tillbaka till skolan kl. 12.00 igen typ.. 

Jaja, nu är jag i alla fall omegatrött så ska ta en powernap och sen tagga träning, känner på mig att det kommer bli några 400ms lopp idag, jiiihhaaa

See yaa !

vårruset

Precis hemkommen från vårruset, girlpowertävling :D Har plockat upp skräp som folk lämnat efter sig och det var väldigt fräscht att ha droppande påsar bärades på ryggen, massa äckliga fläckar på byxerna nu.. Men jag gick ju me goa gänget, Frida, Olivia, Johan, Jennifer och Nyllet och då blir vad som helst kul! Så vi hade en trevlig stund tillsammans bland skräpet :D
O nu sitter jag här med fetaste matpåsen som man fick hem därifrån, galet goda grejer där i må ja säga, kmr gå upp 3 kg dirr ikv, men värt!





Ha en najs kväll o så hoppas ja alla sitter framför tv:n o kollar på Melodifestivalen och hejjar på Marlena och att ingen missar LOST ikv 22.40 på kanal 4 , mkt viktigt !!

PÖSS

junespelen

hahahahaha ja va inne på jnytt lite innan o hitta lite bilder från tävlingen o tror ni inte att killen med de sjukaste ansiktsuttrycket är på bild :D måste visa er !!





Även en liten bild på mig o Jempis vid tidtagningen o nääähhhäää stina oxå :D

BEYONCEYYAAAA

Assa den kvinnan :D:D  vilken himla brud hon är!!! Sån galen diva, ursexig, mega cool , bjuder på sig själv och har en otrolig RÖST. Precis som mig! Nää men assa jag finner inga ord, hon är mer än BÄST och jag älskar henne!  

När jag satt o kolla på denna queen kunde jag inte sitta still ville bara upp o dansa med henne på scenen, så nu har jag bestämt mig, ska ta o börja med dansen igen, kan inte dra ut på det längre. Har ångrat mig sen den dagen ja slutade men det har inte heller funnits nån tid för att börja igen men nu får jag banne mig se till att skaffa de! För jag vill mova my body :D
 
Åhh hur kunde jag glömma! Längst fram vid ståplaterna stod en utav de sötaste killarna ja sätt :D Han sjöng med i varenda låt och veva med armarna åt höger och vänster, ja överallt o hoppa o studsa.. O de tre sista låtarna stod han och grät som om Beyonce bara stod och sjöng till honom  typ, så himla söt. O ni vet ju att man filmar artisten och åskådarna som sen visas på storbildskärm och han fick vara med på den hela tiden. Det var typ mer filmtid på honom än på Beyonce, såååå sjöööökt göööllig och gööölligt!

Nu när jag har vart på denna konsert har jag typ blivit konsertkåt, vill gå på massa nu, är faktiskt tom taggad för brittan även att jag tror att hon kommer ha playback, men ja vene måste kolla hur plånboken mår först.. Men hedan efter är det ståplaster som gäller, blir mkt mer känsla då ;D


Kameran sög rätt hårt men ändå


Ni ser ju vilken gudinna hon är, det bara lyser ju om henne :D


att åka eller inte, de är frågan..

haha, en viss glömsk person sa att hon va intresserad av att köpa mina biljetter igårkväll men kom sedan på i morse att hon har omprov i nått ämne idag och kan därför inte åka med sin kompis. Så nu sitter jag här med två Beyonce biljetter och tåget har redan gått...
Så himla fail :D haha typ gråtfärdig haha
Men jag har en underbar mamma iaf, "jag vet att jag inte kan ersätta en kompis, men om du vill så kan jag åka med dig, för jag har sett hur du har sätt framemot det här, du kommer ångra dig om du inte åker, de kan bli en mor/dotter kväll, de va längesen nu"
Så jag ska nu åka med min kära moder, tänkte höja medelåldern lite på Scandinavium ;) haha Men det blir säkert mys, bättre än inget iaf ! 

Kan ju slänga in en dagens oufit med som jag hann ta kort på i morse ;)


GAAAAAAAAAHH VA JAG LÄNGTAR NU ! 


PAAAAAAANIIIIIIIK

Imon äre Beyonce som gäller men carro har blivit sjuk så hon kan inte hänka nu :S Och det är lite svårt att hitta nån som hänkar dirr, ingen har pengar och sen äre matte-nationella i övermorgon som folk måste va hemma och plugga till. Så nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra.. Har ingen lust att åka själv precis som de är nån som vill ha två biljetter äre bara att hotja till ! Pissigt..

säsongsdebut!

Första tävlingen på säsongen avklarad, jiihhaaaa ! Eller det blev inte så mycket tävlande bara i längd och det gick suuuupa men mest blev det att sitta o ta tid på folk som sprang förbi mig tillsammans med Jennifer, mkt trevligt.
Dessutom är det mycket skoj att se allas sista ansträngningsuttryck precis innan mållinjnen och då kan det hända att man glömmer att trycka av tiden för att man as garvar istället men men shiiiit i de :D haha 

Efter tävlingen bar det av till Brunstorp, har med hjälp av bästa emma fått chans att provjobba där. Och det gick så sjukt bra och det är som gjort för mig typ! Man göra lite räkmackor, fyller på lite kakor o drickor i hyllorna, står i kassan, tömmer kasinos, ta lite rökpauser, äter va man vill och lite andra små grejer. Redigt chilligt och tiden bara flyger iväg, sjukt bra!
Så som det ser ut nu har jag ett sommarjobb där och ska jobba där nästa helg igen YES!
As skönt att inte behöva jobba en sommar till på pappas jobb, jag höll på att hänga mig själv. Jobbet va väl inte så jobbigt men att gå upp kl.04.45 varje dag tog musten ur mig! Känns skönt att inte behöva gå igenom det igen!

Måste även tillägga ett tack till min mamma som skötte sig exemplariskt som funktionär på tävlingen och skämde inte ut sig så mycket, ingen solblekt och blommig t-shirt i år iaf ;)






Bästa funkisarna evvvvvaaaaaaaa :D !

P.S hoppas ni såg mitt fina namn idag i tidningen oxå, Rabecka Mojo, hur svårt fåre vara me mitt namn egentligen...

Ciao!


chillnani

usch nu har jag suttit här framför datan hela dagen :( inte orkat göra nått .. Borde plugga matte som en nörd eftersom de är nationella och jag kommer vara fullt upptagen hela helgen och sen äre beyonce på måndag, så jag har ingen tid att plugga till de. menmen nu är iaf bloggen fixad lite smått :D ganska nöjd må ja säga, inte lätt att fatta den där kodmallen.. Lite mkt egobilder uppe i headern kanske, men de är väl så de ska va elr B-)
Snart ska jag börja marknadsföra min blogg känner ja WOHOOOOOO

Ha en najs kväll :*

urk..

Nationella engelska idag kunde inte gått bättre, blir förvånad om jag har fler än 3 fel.. Jag förstod verkligen allt som blev sagt, speciellt när han med den skottska brytningen pratade..
Mmm va gott!
Nää men det gick ju bajs så klart, Ulla (min lärare) kommer ju dö av skratt när hon läser mina prov, men de får jag bjuda på :)

Assa efter ett nationellt prov blir man sådär konstig, man orkar inget och flummar bara runt. Det gjorde iaf jag o Pawo, sagt så galet mycket knepigt dag och glömt bort va folk heter m.m haha
Men på mattenlektionen hade vi ändå som roligast :D
                                    
                                                                         Hon fick ingen hjälp hehe


Hmm va ska man hitta på ikväll nu då ,, blir iaf en tidig kväll eftersom det är tävling och provjobb imon på Brunstorp :D
Kanske en najs film man laddat ner och lite exotiska frukter till de , mummah !

Nu tänkte jag faktiskt ta tag i min bloggs utseende lite, hoppas ni fans tycker att resultatet blir fint sen,
pusssss så länge !


HAHA

Fick ett sms precis från Martina Marooo att hon sett en äldre dam gå runt med munskydd på stan pga svininfluensan XD HALLÅ VA SCHÖN !!
För det första är sannolikheten större att flygplan krachar på henne än att hon drabbas av svininfluensan.
Wow tur att jag inte va där och såg allt, för jag hade ju dött av skratt
Aja, va bara tvungen att säga de, peace !


bodywork

precis hemkommen efter ett härligt gympass, gaaah va skönt det är att biffa, låter typ som en kille haha Men ni måste testa det, sa galet roligt !!
Sitter här nu med mina nudlar och ska stressa vidare till Ollé och träffa kyrkgänget, va längesen nu.. lite synd men jag ska skärpa till mig !

Och sen kära fans får ni inte missa att kolla avsnittet av LOST ikv, jag vet att det inte är lika bra som det var förr, men man måste ju ända se hur det slutar ;P

Hare gott så hörs vi snart igen!



                                       
                                                       Här bjuds oxå på en liten bild från sandagymmet ! 
                                                                              Jempa in action woho

min nagel :(

gaaah idag gick min nagel om, jag som hade taggat att spara mega långa , men aja life move on ..
Träning imorse på sanda, sämsta träningsmöjligheterna evva! Man kan inte springa längre än 80m för då kmr ett stup och ens längd ansats får inte vara längre än 10 m typ haha ett skämt !

Efter skolan blir det biff med Jempa, måste hålla igång musklerna nu :D Faktiskt redigt najs att glida runt på gymmet och biffa lite, måste vara livets träning oj hur kunde jag glömma, alla snygga killar som finns att ragga på med !!

Ciao jag hör av mig i eftermiddag med, kan jag lova !

första dagen i veckan


Eftersom min kära klasskamrat tappade bort filen på sin dator där hela vårt arbete låg blev de ingen sovmorgon för min del idag. De blev att gå upp tidigt och stressa ihop all fakta igen om varför Franrike är mer välutvecklat än andra länder, men de gick faktiskt bra för jag och marooo är så sjukt duktiga i historia !!
Dirr efter de var det då redovisning på vårt arbete hehe men måste ända säga att det gick helt OK. Hade lite svårt för att hitta orden ibland och lite stammningar, men de är ju så de ska va :D !

På matten hade vi vår underbara vikarie igen NAAAT , assa jag överdriver inte nu, jag satt i 30 min och räckte upp min hand men han gick till alla andra istället... Tur för honom att jag är så himla smart ändå, så jag löste talet utan hans hjälp.

Well, har förstårs tränat lite friidrott idag med, eller lite och lite, vi körde några 200m maxlopp och galet vad det tog haha Speciellt när speedway Olivia hetsar än att springa fortare och fortare hela tiiin :D brabra !
Sen hade vår tränare kommit på lite fler roliga nya styrkeövningar, har lite smakprov från några här nu ....



                                           
                                                                                         sjukt jobbig i axlarna ! 




                                             
                                                           Lite IKHPmys fick hänga med på ett hörn oxå, klappklapp



                                             


Långhelg (Y)

Nu när jag ändå sitter här kan jag ju likaväl skriva lite om vad som hänt i min vardag, som alla säkert har längtat efter att läsa om hoppas jag!
Som nog ingen har missat var det ju Valborg i torsdags men palla kolla elden när ens kära vänner har födelsedagspartyy med 150 pers på gästlistan, de tackar man inte nej till!
OB o Wettern vare som blivit ett år närmare döden, äre inte underbart?!
Kvällen spenderades med Martina, Bella, Anna och Angelica och under natten ersattes Angelica av två killar istället Cp och Ted och vi 6 sov i Bellas lilla etta. Elller sov och sov, Cp snarkade ju sönder våra trumhinnor, hjälpte inte hur många ggr vi slog honom så fortsatte han. Sådana människor borde utrotas, skoj :) !

Efter ca 4 timmars sömn gav vi upp och börja städa efter oss, sen hem o sola tills träningen började. Övninskörde dit och jag har blivit sjukt dålig på att hitta dragläget helt plötligt :S måste öva på ett! Efter ett totyrpass på träningen bidde de grillkväll och filmmys med ett härligt gäng. Måste erkänna att jag är sjukt grym på att grilla, finns ingen bättre! 

Igår vare chillnani dag eller borde egentligen pluggat men vem orkar när vädret är sjukt najs :D Skulle blivit lite fotboll på beachen med några men istället blev de impulstur till lekeryd med familjen och köpa glass. Och jag måste säga att SÅÅÅ himla go är den inte som alla säger att den är... 

Jaja, idag har det jobbats, kommer få en sån fet lön den 25, så som jag har jobbat! Good good!

Nää men nu måste jag ta tag i mitt liv innan de blir försent, matteboken har schön damm på sig nu haha 

tshüüüüs 





                                                                                         Girlicious 



  
                                                                                         scouterna


wow, äntligen har hon gjort det !

wow, äntligen har hon gjort det !

Ojj, nu har flickan som knappt aldrig läst en blogg förut startat en egen. Jag är här för att ta bloggvärlden med storm eftersom jag anser att jag har det där lilla extra som krävs för nå toppen på "mest besökta sidor" på blogg.se .. Dessutom har jag där ute så många fans som jag har svårt att ge respons tillbaka till men genom min blogg kan jag nå ut till vem som helst, prima !

Ok, jag ger mig, antar att ingen gick på bullshittet som blir mitt första inlägg på denna 4 min gamla blogg. Förhoppningsvis kommer jag inte tröttna allt för fort på det här utan att det blir några fler sjukt najsiga inlägg!!


RSS 2.0