säsongsdebut!

Första tävlingen på säsongen avklarad, jiihhaaaa ! Eller det blev inte så mycket tävlande bara i längd och det gick suuuupa men mest blev det att sitta o ta tid på folk som sprang förbi mig tillsammans med Jennifer, mkt trevligt.
Dessutom är det mycket skoj att se allas sista ansträngningsuttryck precis innan mållinjnen och då kan det hända att man glömmer att trycka av tiden för att man as garvar istället men men shiiiit i de :D haha 

Efter tävlingen bar det av till Brunstorp, har med hjälp av bästa emma fått chans att provjobba där. Och det gick så sjukt bra och det är som gjort för mig typ! Man göra lite räkmackor, fyller på lite kakor o drickor i hyllorna, står i kassan, tömmer kasinos, ta lite rökpauser, äter va man vill och lite andra små grejer. Redigt chilligt och tiden bara flyger iväg, sjukt bra!
Så som det ser ut nu har jag ett sommarjobb där och ska jobba där nästa helg igen YES!
As skönt att inte behöva jobba en sommar till på pappas jobb, jag höll på att hänga mig själv. Jobbet va väl inte så jobbigt men att gå upp kl.04.45 varje dag tog musten ur mig! Känns skönt att inte behöva gå igenom det igen!

Måste även tillägga ett tack till min mamma som skötte sig exemplariskt som funktionär på tävlingen och skämde inte ut sig så mycket, ingen solblekt och blommig t-shirt i år iaf ;)






Bästa funkisarna evvvvvaaaaaaaa :D !

P.S hoppas ni såg mitt fina namn idag i tidningen oxå, Rabecka Mojo, hur svårt fåre vara me mitt namn egentligen...

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0